Malzemeler;
750 gram kuşbaşı (yağsız)
2 çorba kaşığı margarin
2 adet orta boy soğan
2 adet domates
1 adet orta boy havuç
15 adet mantar
Tuz
Karabiber
Yapılışı;
Derince bir tavada margarini eritip, içine kuşbaşı eti ekleyin. Orta derece ateşte pişirin. Et suyunu salıp çektikten sonra doğranmış soğanları ilave edip pembeleşene kadar pişirin. Havuçları kazıyın ve enine doğrayın. Doğranmış havuçları tavaya ekleyin. Dilimlenmiş mantarları ilave edin. Manarlar pişince küp küp doğranmış domatesleri ekleyin. Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip servis yapın.
28 Şubat 2009 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder